Ferry Split Šolta Brač jízdní řád a ceny Jadrolinija 2020

# Ferry Split Šolta Brač jízdní řád a ceny Jadrolinija 2020

Srednja dalmacija

Milna (otok Brač)

Pošalji svoj sadržaj

Komentář nebo Upgrade this article, napsat nový. Registrace není nutná

Na této stránce na obrázcích pod tímto textem můžete zkontrolovat rozvrh a grafy pro trajekt Split - Rogač - Milna 2020 pro Jadrolinija v období od 01.06. - 30.09.2020, kdy jí letový řád přechází na letní plavbu. Veškeré informace jsou staženy z webových stránek Jadrolinija.hr a jsou přesné, platné pouze pro rok 2020. Za další roky navštivte oficiální webovou stránku Jadrolinija za oficiální ceny. Všechny odkazy jsou na lokálních linkách na Jadranu, mezi chorvatskými městy a ostrovy. Výletní linka odkazuje na letní část turistické sezóny, kdy pravidelně řídíte trajekty do všech hlavních ostrovů na Jadranu. Dále přinášíme ceny za každé trajektové spojení. Vedle trajektu se nacházejí katamarány linkové mezi Pula, Susak, Mali Lošinj, Unije, Ilovik, Silba a Zadar. Tento vztah cestuje ze Splitu na ostrov Šolta (Rogač) a na ostrov Brač (Milna). Na ostrově Brač rozhodně doporučujeme navštívit nejznámější pláž v Chorvatsku, pláž Zlatni rat v Bol.

Split - Rogač - Milna a ceny


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi




Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala