Námořní a historické muzeum chorvatského přímořského Rijeka

# Námořní a historické muzeum chorvatského přímořského Rijeka

Kvarner

Rijeka

Pošalji svoj sadržaj

Komentář nebo Upgrade this article, napsat nový. Registrace není nutná

Toto muzeum je již čtyři desetiletí jedním z nejdůležitějších míst kulturního dědictví ve městě Rijeka. Námořní a historické muzeum chorvatského přímořského rituálu v Rijece si může kromě své cenné stálé expozice a mnoha cenných výstav připomenout i různé důležité události související s historií a kulturou Rijeky, okresem Primorje-Gorski Kotar a celého Chorvatska. Tímto způsobem muzeum odhaluje a představuje veřejnosti zajímavé kousky neznámé minulosti.

Díky mnoha výzkumům a objevům nového materiálu (archeologické, etnografické, umělecké, kulturní, historické a námořně-historické prvky) stojí za to uchovávat sbírku vynálezů sahajících až do pravěku až do moderní doby. Odborní pracovníci muzea nejlépe zpracovávají, systematizují a představují roli a rozvoj všech druhů společenských bytostí v Primorsko-gorskokotarské župě, chorvatském přímořském městě a městě Rijeka. Tento dokument představuje vývoj města ve vztahu k jiným evropským prostředím za tisícileté období. Cílem všech prezentací v této souvislosti je vytvoření dynamické, otevřené a vzdělávací instituce.

Muzeum je založeno v budově bývalého guvernérského paláce, který je sám uveden jako kulturní památka pod číslem exponátu 1. Interdisciplinární přístup muzeu umožňuje nahlédnout, porozumět a porozumět charakteru této oblasti a lidem, kteří v ní žijí. Odhaluje identitu a ukazuje nerozbitné spojení mezi minulostí a přítomností.

Námořní a historické muzeum chorvatského přímořského letoviska Rijeka dnes přijímá mnoho milovníků historie a umění, kteří mohou vidět zajímavé prezentace, výstavy a moderní přístup k práci takové instituce.

Útulné prostředí doplní poučné a velmi zajímavé příběhy z minulosti. To je místo, kde se můžete hodně vidět a hodně se učit.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi




Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala